Så här ser vi ut!

Vi och bilen

Ja, så här ser vi ut, tillsammans med vår sommarbil vår härliga MB 350 SL ute på landet i Nävekvarn-Nyköping.

Läs gärna vidare nedan.

OM OSS!

Om oss!

Hej, vi är ett gift (Sedan 1975) par 65+ icke rökare och inga djur, två vuxna utflyttade barn och ett barnbarn.

Vi har bott i Spanien (Torremolinos/Fuengirola) i mer än 10 år och var där verksamma inom pool, värme/kyla samt byggnation under stora delar av 80 och 90-talet.

Vi har renoverat professionellt, men även i egen regi, ett antal hus och lägenheter i Spanien såväl som i Sverige. Vi talar båda spanska, engelska och svenska förstås.

Vi bor i Fruängen, Stockholm och har en sommarbostad (Vinterbonad) i Nävekvarn, Nyköping. Bra ekonomi, självklart aldrig några problem med betalningsanmärkningar och dylikt. Referenser kan lämnas både i Spanien och i Sverige.

Vi brukar åka bort ett par tre månader på vintern, som denna vinter (2016/2017) höstresa, en månad på Teneriffa i januari och ett par veckor på västkusten, USA i mars. Men vi har nu bestämt oss för att prova att inte flacka iväg så mycket, så att 1-3 månader per år gärna januari-mars, på fastlandet eller Kanarieöarna är det vi nu söker i första hand men allt kan vara av intresse.

Vi erbjuder inte bara oss själva som bra och stabila hyresgäster utan vi kan också vara intresserade av specialarrangemang. En lättare eller större renovering, sköta ert hus eller lägenhet, större eller mindre delar av året, det är ju så fina förbindelser numera så det mesta går att lösa…. Kom gärna med frågor och förslag.

P.s. I Spanien, olika för olika provinser, till exempel Teneriffa så kan man få böter på mellan 300.000 och 3 miljoner svenska kronor om man hyr ut olicensierat (om du inte känner till detta, så är det nog dags att du sätter dig in i vad det innebär, det kan, och är, antagligen något som gäller dig  redan idag) och om man då bara vill ha en månad eller ett halvår (t.ex) ”uthyrt” för att ”blommorna” inte ska dö, så kanske man inte vill registrera sig och även där kan vi vara ett (bra) alternativ! D.s.

Vänligen

 

Ulf & Anne-Marie (Ampan) Bergh

Fruängsgatan 49

12953 STOCKHOLM

Telefon: +46 (0) 703 96 41 77

ulf@berghsfamilj.se